Draag zorg voor UZELF, u bent (binnenkort) niet meer alleen

Gestarelle G+ : supplementen en voedingsadviezen.

Preconceptie      Zwangerschap   &nbsp  Borstvoeding      

 

Gestarelle

VERRIJKT MET OMEGA-3 VAN MARIENE OORSPRONG VAN WILDE VIS:

DHA: 200 mg/capsule. De inname van docosahexaeenzuur (DHA) tijdens de zwangerschap draagt bij aan een normale ontwikkeling van de oogjes van de foetus en het geborstvoede kind.

VERRIJKT MET VITAMINE D

15 μg/capsule Draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem van kinderen bij de opname en het normale gebruik van calcium en fosfor.

MET SELENIUM

55 ug/capsule Draagt bij tot een goede werking van het immuunsysteem en helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

IJZERTYPE : BISGLYCINATE IJZER

14mg/capsule : Helpt vermoeidheid te verminderenDraagt bij aan een normale cognitieve functie,vorming van rode bloedcellen, goede werking van het immuunsysteem  en speelt een rol in het proces van celdeling.
Betere absorptie en biobeschikbaarheid: 2 keer meer dan ijzersulfaat
Betere tolerantie: minder bijwerkingen versus ijzersulfaat.

VITAMINE B9 (ook wel folaat of foliumzuur genoemd)

Draagt bij tot de groei van maternale weefsels tijdens de zwangerschap.1 op 3 vrouwen heeft een te laag foliumzuurgehalte in het bloed wat het risico op een premature baby verhoogt, de groei kan vertragen en zelfs tot afwijkingen kan leiden in de sluiting van de neurale buis. Uit voorzorg raden de gezondheidsautoriteiten alle vrouwen met een zwangerschapswens aan een supplement met foliumzuur te nemen (verder te zetten gedurende het eerste trimester van de zwangerschap)

JODIUM

Jodium draagt bij tot de normale productie van de schildklierhormonen. Deze spelen een belangrijke rol in de hersenontwikkeling van een kind.De natuurlijke jodiuminname in België zou mogelijks onvoldoende zijn om de stijgende behoeften te dekken tijdens de zwangerschap. Inname van jodiumsupplementen wordt door veel dokters en medische professionals aanbevolen.

boite de gestarelle

Gestarelle G+

Zwangerschapsvitamines nodig? Ontdek GESTARELLE G + & G3 +, een voedingssupplement dat wordt aanbevolen vanaf de kinderwens tot tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode. Het levert vitamines en essentiële voedingsstoffen (vitamine B9, ijzer, jodium, vitamine D, omega 3) aan zwangere vrouwen. Foliumzuur (vitamine B9) wordt vooral aanbevolen vanaf de preconceptie.

Doos van 30 capsules. CNK code : 4125035
Doos van 90 capsules. CNK code : 4125043

Verkrijgbaar in apotheek en parafarmacie