Vaak gestelde vragen

Ne pas afficher

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waarom neem ik best vier weken voor ik zwanger wil worden al foliumzuur in?

Als je zwanger bent, heb je 400 microgram foliumzuur nodig per dag. Omdat je dit niet uit voeding alleen kan halen, is een supplement noodzakelijk. 

Bovendien is aangetoond dat extra foliumzuur slikken voorafgaand aan de zwangerschap, en de eerste weken na de bevruchting, de kans op een open ruggetje (spina bifida), hazenlip of open gehemelte bij de baby verlaagt. 

Voor het gebruik van synthetisch foliumzuur, zoals dat in een supplement voorkomt, is een veilige bovengrens opgesteld van 1 milligram per dag. Dat is 2,5 keer zo veel als wordt aanbevolen voor zwangere vrouwen. Dit betekent dat langdurig gebruik van een foliumzuursupplement van 400 microgram per dag niet schadelijk is. Zou je per ongeluk 2 pillen op een dag slikken, dan is dat ook geen probleem. 

Wat is de samenstelling van Gestarelle G+?

IJzer draagt bij aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine en kan vermoeidheid verminderen. Jodium en vitamine B1, B2, B6, B8 en B12 dragen bij aan de normale werking van het zenuwstelsel. Vitamine D is belangrijk voor sterke botten en selenium voor een normale schildklierfunctie. 

Wat is de herkomst van de omega 3-vetzuren in Gestarelle G+?

De impact op het milieu wordt beperkt bij het samenstellen van Omega 3 in Gestarelle G+. Er is geen sprake van overbevissing en er worden verschillende vissoorten gebruikt. We hebben eveneens een zero waste beleid: alleen die delen van de vis worden gebruikt die niet voor voedingsmiddelen bestemd zijn. Gestarelle G+ heeft het Friend of the Sea-keurmerk. 

Is het raadzaam om met het gestarelle G+ & G3+ programma te beginnen vóór het begin van de zwangerschap?

Het is inderdaad aan te raden om het Gestarelle G+&G3+ programma te starten tijdens de conceptie fase. Gestarelle G+&G3+ voorziet u tijdens de eerste weken van de zwangerschap van de nodige hoeveelheid vitamine B9. Een voedingssupplement mag niet in de plaats komen van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Bevat Gestarelle G+ & G3+ GGO's ?

Gestarelle G+&G3+ bevat geen GGO's

Hoe lang kan ik Gestarelle g+ & g3+ innemen ?

Gestarelle G+&G3+ kan zo lang als nodig worden ingenomen. Het is ideaal om Gestarelle G+&G3+ in te nemen tijdens de conceptie, tijdens de zwangerschap en tijdens de borstvoeding. Het is ook mogelijk om Gestarelle G+&G3+ te beginnen innemen zodra de zwangerschap bekend is.

Wat is de oorsprong van gelatine ?

De gelatine in Gestarelle G+&G3+ is van runderoorsprong. Het is hallal en koosjer gecertificeerd.